Zadržaní vlámači, vykradli byt v Poprade

03.09.2007 Celý región

Vypátraní páchatelia lúpeže v Starej Ľubovni: Policajný vyšetrovateľ v Starej Ľubovni vzniesol v sobotu obvinenie pre zločin lúpeže 16 ročnému mladíkovi zo Starej Ľubovne.
V sobotu v čase o 19:15 h spoločne s dvomi maloletými (10r. a 13r. ) chlapcami lúpežne prepadli na Mierovej ulici v Starej Ľubovni 12 ročného chlapca. Po fyzickom napadnutí mu ukradli mobilný telefón a skateboard. Prepadnutý chlapec utrpel drobné zranenia a krádežou mu vznikla škoda 8 800. - Sk. Vyšetrovateľ obvineného zadržal a umiestnil do cely policajného zadržania. Maloletí páchatelia pre nedostatok veku nie sú trestne zodpovední.

Do firmy sa vlámali dvaja chlapci:
Poverený policajt Obvodného oddelenia PZ v Medzilaborciach vzniesol včera obvinenie 16 ročnému chlapcovi z Medzilaboriec pre prečin krádeže.
Obvinený sa včera v čase okolo 14.00 h vlámal spolu s 11 ročným chlapcom do jednej z firiem v Medzilaborciach. Na vchodových dverách vytrhali drevené latky a cez takto vzniknutý otvor vošli dnu. Po prehľadaní výrobných priestorov firmy odtiaľ odcudzili hliníkové platne a remenicu. Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na 263 500, -Sk. Odcudzený tovar bol policajnou hliadkou zaistený a vrátený firme. Obvinený chlapec je stíhaný na slobode a maloletého páchateľ pre nedostatok veku nie je možné trestne stíhať.

Páchateľ troch vlámačiek v rukách polície:
Prešovskí policajti v sobotu zadržali a z prečinu krádeže obvinili 24 ročného muža z obce Topoľovka, okr. Humenné.
Obvinený sa v júli a auguste vlámal do troch rodinných domov v Prešove. V júli sa vlámal do jedného z domov na Tajovského ulici a ukradol odtiaľ finančnú hotovosť vo výške 165.000. - Sk. Počas augusta sa vlámal do dvoch domov, na Jiráskovej ulici a Tajovského ulici. Z prvého ukradol rôzne veci ako mobilný telefón, fotoaparát, horský bicykel a iné v celkovej hodnote 21.000. - Sk. Z druhého ukradol peňaženku s peniazmi a dokladmi, čím poškodenej majiteľke vznikla škoda 10.000. - Sk.
Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na väzbu.

Vykradli byt v Poprade:
Popradskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do jedného z bytov v Poprade. Zatiaľ neznámy páchateľ sa do bytu na 7. poschodí vlámal počas tohto víkendu. Po prekonaní zámku vchodových dverí vošiel dnu a po prehľadaní jednotlivých izieb ukradol odtiaľ rôzne oblečenie, elektroniku, šperky zo žltého kovu ako aj oceľovú pokladničku s finančnou hotovosťou a iné veci. Celková spôsobená škoda je predbežne vyčíslená na 612.200, - Sk.
 

Vyberte región

mark